ΚΥΠΡΟΣ

Ξανά πρωτάθλημα με σπουδαίους αγώνες

Ξανά πρωτάθλημα με σπουδαίους αγώνες

ΑΕΚ, ΑΕΛ και Ομόνοια είναι οι ομάδες που έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου και εκκρεμεί ένα ακόμα εισιτήριο το οποίο θα βγει από τον επαναληπτικό μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση.

Οι δύο ομάδες μετά το χθεσινό 0-0 θα διεκδικήσουν την πρόκριση στον επαναληπτικό που θα γίνει την Τετάρτη στο ΓΣΠ.

Πλέον η προσοχή όλων των ομάδων στρέφεται στο πρωτάθλημα, όπου το σαββατοκύριακο θα γίνουν οι αγώνες της 27ης αγωνιστικής και πρώτης στα πλέι οφ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες το Σάββατο και τέσσερις την Κυριακή και υπάρχουν σπουδαίες αναμετρήσεις που ενδεχομένως να καθορίσουν κάποια πράγματα ενόψει της συνέχειας.

Για τον Α’ όμιλο το Σάββατο θα γίνουν οι αγώνες Ερμής-Απόλλωνας και ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση και την Κυριακή το ΑΕΚ-Ομόνοια, ενώ οι αγώνες του Β’ ομίλου θα γίνουν Κυριακή και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Δόξα–ΑΕΛ, Εθνικός Άχνας–Οθέλλος και Αγία Νάπα – Νέα Σαλαμίνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top