ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστησε καρτέρι έξω από κοιμητήριο – Εκμεταλλεύτηκε το λάθος του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έστησε καρτέρι έξω από κοιμητήριο – Εκμεταλλεύτηκε το λάθος του - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Άγνωστοι ή άγνωστος προκάλεσαν ζημιές σε όχημα που βρισκόταν στο κοιμητήριο Ανθούπολης, για να κλέψουν.

Ο ή οι δράστες, έσπασαν το τζάμι του οχήματος και έκλεψαν τσάντα που βρισκόταν εντός αυτού, η οποία αφέθηκε από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, προφανώς χωρίς να υποψιαστεί ότι κάποιοι θα έστηναν καρτέρι και θα «κτυπούσαν».

Μάλιστα, σε ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής (31/3) στην δημοφιλής σελίδα του Facebook, Cy Police CheckPoint, ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από το περιστατικό.

«Αν σε έβρω εσένα που έσπασες το παράθυρο τζιαί έκλεψες που μέσα την τσάντα. Ο Θεός να σε λυπηθεί αλλά τζιαί να κατεβεί εν θα σε σώσει», ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE