Έκρυψε 370.000 ναρκωτικά χάπια μέσα σε μποτίλια – Την είχε στο αυτοκίνητό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκρυψε 370.000 ναρκωτικά χάπια μέσα σε μποτίλια – Την είχε στο αυτοκίνητό του – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένας 31χρονος συνελήφθη στην Ηγουμενίτσα για κατοχή σχεδόν 370.000 ναρκωτικών χαπιών.

Σε έλεγχο που έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 31/03, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, διαπιστώθηκε ότι ο αλλοδαπός είχε κρύψει τα χάπια σε φιάλη υγραερίου, που ήταν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του.

Συνολικά είχε 369.545 αμφεταμινούχα χάπια Captagon. Παράλληλα, κατασχέθηκαν και 2.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 31χρονου. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το κεντρικό λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE