«Βουράτε γειτόνοι»: Πανικός με τα εισιτήρια - Ταξιδεύει και στο εξωτερικό

 «Βουράτε γειτόνοι»: Πανικός με τα εισιτήρια - Ταξιδεύει και στο εξωτερικό

Και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού αναμένεται να ταξιδέψει η ταινία «Βουράτε γειτόνοι»…

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Τσιάκκας στο Down Town Κύπρου, η ταινία αναμένεται να ταξιδέψει σε Αγγλία, Αυστραλία, Νότιο Αφρική αλλά μπορεί και Αμερική και Ελλάδα.

Όπως είπε ο σεναριογράφος και ηθοποιός, φοιτητές του εξωτερικού τους έχουν κατακλύσει με μηνύματα για να μην τους ξεχάσουν λέγοντας τους μάλιστα ότι είναι τα «μωρά του Βουράτε Γειτόνοι». Κάτι με το οποίο συμφωνεί και ο Γιώργος Τσιάκκας, αφού όπως σημείωσε: «Και όντως είναι!. είναι αυτοί που ήταν τότε παιδάκια, που έχουν μνήμες που θυμούνται τις οικογενειακές στιγμές που έζησαν, βλέποντας όλοι μαζί τη σειρά και είναι αυτό που τους ενώνει με την πατρίδα. Αυτή η γενιά είναι που κάνει τη διαφορά…»!

Πάντως, όπως σημειώνεται στο περιοδικό, τα εισιτήρια της ταινίας, στην πρώτη εβδομάδα προβολής της έχουν ξεπεράσει τις 42 χιλιάδες.

Βέβαιο θεωρείται ότι αν συνεχιστεί αυτή η προσέλευση του κόσμου, θα ξεπεράσει την πρωτιά που κατέχει στα εισιτήρια ο «Τιτανικός» στους κυπριακούς κινηματογράφους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE