Έχει πολλά να βελτιώσει ο Φινκ

Έχει πολλά να βελτιώσει ο Φινκ

Ήταν βελτιωμένη η εικόνα του ΑΠΟΕΛ στον χθεσινό πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου με την Ανόρθωση, όχι όμως σε τέτοιο βαθμό που να επιτρέπει μεγάλη ευφορία στους «γαλαζοκίτρινους».

Ο Τόρστεν Φινακ πήρε από κάποιους παίκτες του το μήνυμα ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα και πλέον αφού φάνηκε ότι έχει επιλογές έχει και τη δυνατότητα να προχωρά σε διορθωτικές κινήσεις όταν κάτι δεν πάει καλά.

Έχει ωστόσο ακόμα πάρα πολλά πράγματα να βελτιώσει για να γίνει ξανά το ΑΠΟΕΛ ομάδα που να μπορεί να βγάζει πειστική εικόνα μέσα στο γήπεδο.

Καλείται ο Γερμανός προπονητής να βρει τον τρόπο για να κάνει ξανά τους «γαλαζοκίτρινους» πιο δημιουργικούς, αλλά και πιο αποτελεσματικούς. Έχει και αντίπαλο τον χρόνο, καθώς πιέζει και κάτω από αυτές τις συνθήκες οφείλει να βρει τον τρόπο να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα πλέι οφ αρχίσουν το Σάββατο για το ΑΠΟΕΛ όπου θα υποδεχτεί την Ανόρθωση και η ομάδα έχει ανάγκη και από την πειστική εμφάνιση και από τη νίκη, για να μπει με το δεξί στη Β’ φάση του πρωταθλήματος.

Κώστας Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE