Toυ χρόνου θα αρχίσει να «ΑΥΓΑΤΙΖΕΙ» ο Κούσουλος!

Toυ χρόνου θα αρχίσει να «ΑΥΓΑΤΙΖΕΙ» ο Κούσουλος!

Όσοι είδαν το χθεσινό ματς ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια, μάλλον θα συμφωνήσουν μαζί μας, ότι ένας από τους καλύτερους παίχτες των πρασίνων, ήταν ο Γιάννης Κούσουλος. 

Ένα παιδί άρχισε να αγωνίζεται από μικρή ηλικία σε ψηλό επίπεδο (με τη Σαλαμίνα). Τον τελευταίο καιρό που… μυρίζει λίγο Ομόνοια η ομάδα του, δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες.

Το τριφύλλι είναι σε καλό δρόμο, για να ανθίσει για τα καλά τα επόμενα χρόνια, έχοντας πρωταγωνιστικές παρουσίες. Αν συμβεί κάτι τέτοιο την επόμενη σεζόν, θα αρχίσει να «αυγατίζει» ο 22χρονος Κύπριος διεθνής.

Πρόσφατα έκανε δηλώσεις, ότι στόχος του είναι να παίξει σε ομάδα εκτός Κύπρου. Καλά κάνει το παιδί και βάζει πιο ψηλά τον πήχη των προσδοκιών του.

Ο Γιάννης Κούσουλος έχει συμβόλαιο με την Ομόνοια, μέχρι τον Μάιο του 2022.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Η Κύπρος γυρίζει σελίδα στην ενέργεια: Σχέδιο-μαμούθ για ασφάλεια και χαμηλότερες τιμές

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της Κυβέρνησης, πέραν της διόρθωσης των στρεβλώσεων και αστοχιών του παρελθόντος, επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα και μετρήσιμα έργα που έχουν ως προορισμό την επάρκεια, την ασφάλεια προμήθειας, τη μείωση του κόστους της ενέργειας, και αποφεύγει την αοριστολογία, αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας.