ΠΑΦΟΣ: Τον γνώρισε σε μπυραρία και την πήγε σπίτι του – Καταγγέλλει τον βιασμό της

ΠΑΦΟΣ: Τον γνώρισε σε μπυραρία και την πήγε σπίτι του – Καταγγέλλει τον βιασμό της

Σύλληψη 40χρονου για υπόθεση επίθεσης και βιασμού στην Πάφο.

Υπόθεση επίθεσης και βιασμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου που προχώρησε στη σύλληψη 40χρονου για διευκόλυνση των εξετάσεων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ελληνοκύπρια ηλικίας 54 ετών κατήγγειλε χτες στο ΤΑΕ Πάφου ότι στις 29 Μαρτίου γνώρισε ένα άτομο ηλικίας 40 ετών σε μπυραρία στην Πάφο.

Ακολούθως η παραπονούμενη, μετέβη μαζί του στην κατοικία του, σε χωριό της Επαρχίας και, όπως κατήγγειλε, αυτός της επιτέθηκε, την κτύπησε και  ήρθε σε συνουσία μαζί της.

Μετά την καταγγελία η Αστυνομία προχώρησε στην σύλληψη του 40χρονου, επίσης Ε/κ ο οποίος ανακρινόμενος προέβαλε διάφορους ισχυρισμούς.

Οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζονται.

Από ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE