Στο… κόλπο για Πόνσε και Αραούχο

Στο… κόλπο για Πόνσε και Αραούχο

Τόσο ο Εζεκιέλ Πόνσε, όσο κι ο Σέρχιο Αραούχο παραμένουν στα «ραντάρ» του Ολυμπιακού. Αρνητικός ο «Τσίνο» να παίξει σε άλλη ελληνική ομάδα…

Αμφότεροι αποτελούν το… όνειρο της ΑΕΚ για το επιθετικό δίδυμο της επόμενης σεζόν. Τις ίδιες ωστόσο σκέψεις ενδεχομένως κάνουν και στο μεγάλο Λιμάνι.

Τόσο ο Πόνσε, όσο κι Αραούχο έχουν αναφερθεί στο παρελθόν ως μεταγραφικοί στόχοι του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι συνεχίζουν να ασχολούνται διακριτικά με τις υποθέσεις τους, σύμφωνα με τη «Sportday».

Οι Πειραιώτες άλλωστε έχουν ούτως ή άλλως ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με τη Λας Πάλμας για τον Ματέο Γκαρσία, ενώ μέσα από την επαφή με τον Ντε Μπαρτόλο για τον Πόνσε, βρήκαν μία πρόσβαση και στο περιβάλλον του «Τσίνο». Ο Αραούχο πάντως εμφανίζεται να μη συζητάει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα πλην της ΑΕΚ όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα, ωστόσο κάποιοι αφήνουν ανοικτά «παράθυρα».

Σε ό,τι αφορά τον Πόνσε, ανήκει στη Ρόμα με την οποία παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις ο Ολυμπιακός. Από τη στιγμή δε που εκφράστηκε ενδιαφέρον της ιταλικής ομάδας για τον Φορτούνη, οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν πλήρως. Αυτό βέβαια το γνωρίζουν καλά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ και γι’ αυτό κινούνται σε διπλό ταμπλό. Αφενός να επεκτείνουν τον δανεισμό του Πόνσε κι αφετέρου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε άλλη ελληνική ομάδα, καθώς έχουν αντιληφθεί τις διακριτικές κινήσεις των «ερυθρολεύκων».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE