ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

ΛΑΡΝΑΚΑ: Κατεβάζουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων

Αναστολή απεργιακών μέτρων στην εταιρεία λεωφορείων Λάρνακος «Ζήνων».

Αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που είχαν προκηρυχθεί για την προσεχή Τρίτη, 2 Απριλίου, στην εταιρεία επιβατικών μεταφορών Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνων», που είχαν προκηρυχθεί λόγω της μη έγκαιρης καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου στους εργαζόμενους.

Κοινή ανακοίνωση από τις συντεχνίες ΟΜΕΠΕΓΕ-ΣΕΚ και η ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ-ΠΕΟ αναφέρει ότι κατόπιν διαβουλεύσεων με την εταιρεία Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνωνας», δόθηκε διαβεβαίωση ότι ο μισθός Μαρτίου θα καταβληθεί στους εργαζόμενους την ερχόμενη Τρίτη 2 Απριλίου.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Προτεραιότητα το Κυπριακό για την Ευρωπαϊκή Ένωση - Τι συζήτησαν ΠτΔ και Φον ντερ Λάιεν

Το Κυπριακό και η πλήρης ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ζώνη Σέγκεν βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για τους εορτασμούς της Εθνικής Ημέρας της Γαλλίας, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της χώρας, κ. Εμανουέλ Μακρόν.