Τα ΠΛΑΝΑ του Τραμετσάνι για να κερδίσει και να παραμείνει κορυφή ο ΑΠΟΕΛ (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Τα ΠΛΑΝΑ του Τραμετσάνι για να κερδίσει και να παραμείνει κορυφή ο ΑΠΟΕΛ (Πιθανή ΕΝΔΕΚΑΔΑ)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα (30/3) την Ομόνοια για την 4η αγωνιστική των play off.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι θέλει το τρίποντο για να παραμείνει στην κορυφή ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο ΑΕΚ – Απόλλων και να συνεχίσει να κρατά τη τύχη στα δικά της χέρια.

Πάμε όμως να δούμε μια πιθανή ενδεκάδα που αναμένεται να παρατάξει ο Ιταλός κόουτς των γαλαζοκιτρίνων της Λευκωσίας. Ο σχηματισμός θα είναι 3-5-2 με τον Βάτερμαν να επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια. Στη τριάδα της άμυνας οι Μερκής – Ιώαννου – Καρλάο. Την επιτήρηση της δεξιάς πτέρυγας θα έχει ο Γιάκολις ενώ της αριστερής ο Καζού. Στη μεσαία γραμμή οι Μοράις – Σόουζα – Ζαχίντ ενώ στην επίθεση θα κινούνται οι Τάμαρι και Νατέλ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Η Κύπρος καταγγέλλει 975 τουρκικές παραβιάσεις στον Γκουτέρες

Παραστάσεις κατά των εκτενών παραβιάσεων του εναέριου και του θαλάσσιου χώρου της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Τουρκία το πρώτο εξάμηνο φέτος κάνει στον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, η Μόνιμη Αντιπρόσωπος στον ΟΗΕ Μαρία Μιχαήλ, απευθύνοντας εκ νέου έκκληση προς τον διεθνή οργανισμό για εφαρμογή των αποφάσεών του για το Κυπριακό.