Διαθέτει πολλές και δυνατές… άκρες στην Κύπρο

Διαθέτει πολλές και δυνατές… άκρες στην Κύπρο

Δεν ξεχνάνε τον Μάζουρεκ στον Παναθηναϊκό. Μπορεί οι «πράσινοι» να βάζουν σε απόλυτη προτεραιότητα την δεδομένη χρονική στιγμή τη «μάχη» της αδειοδότησης, ωστόσο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ποτέ δεν έπαψε να βρίσκεται στα υπόψιν των Δώνη και Νταμπίζα.

Ακόμα όμως κι αν οι «πράσινοι» εξασφαλίσουν την πολυπόθητη άδεια, δεν…παίζουν μόνοι τους.

Για τον Μάζουρεκ υπάρχει ενδιαφέρον και από κυπριακές ομάδες και το γραφείο το οποίο διαθέτει τα μανατζερικά δικαιώματά του, διαθέτει και πολλές και δυνατές άκρες στο «νησί της Αφροδίτης» με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» – ΣΤΗΛΗ: «Ο ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ»  

Διαβάστε επίσης: 

Στο ραντάρ του «τριφυλλιού» ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός – Πως έχει η ΥΠΟΘΕΣΗ του…

Συνέχεια στις… «σειρήνες» από μεγάλες Κυπριακές ομάδες για παικταρά του Παναιτωλικού!

Αξιολογεί προτάσεις από Κυπριακές ομάδες

 

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Πύρινη κόλαση η ορεινή Λεμεσός: Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες - Ένας νεκρός και ανυπολόγιστη καταστροφή

Σε τραγωδία τεραστίων διαστάσεων εξελίχθηκε, με ανυπολόγιστη μέχρι στιγμής καταστροφή, ο πύρινος εφιάλτης που μαίνεται στην ορεινή Λεμεσό, αφήνοντας πίσω της μέχρι στιγμής ένα νεκρό. Ο νεκρός είχε εντοπιστεί σε όχημα στον δρόμο Λάνιας-Άλασσας, στην περιοχή όπου μαίνεται η τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που κατακαίει περισσότερα από δεκατρία χωριά της ορεινής Λεμεσού. Νωρίτερα το βράδυ της Τετάρτης, έσπευσαν στο Κέντρο Συντονισμού ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ο οποίος συνοδεύεται από τον Αρχηγό της Αστυνομίας Θεμιστό Αρναούτη και τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. Στον χώρο βρίσκονται επίσης εδώ και ώρα ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, και η Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Μαρία Παναγιώτου. 

BEST OF TOTHEMAONLINE