Χαμός στα Κατεχόμενα από την κακοκαιρία – Δρόμοι έγιναν χείμαρροι και «έπνιξαν» οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Χαμός στα Κατεχόμενα από την κακοκαιρία – Δρόμοι έγιναν χείμαρροι και «έπνιξαν» οχήματα – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πολλά τα προβλήματα που προκαλεί στα Κατεχόμενη το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει ολόκληρη την Κύπρο από την Παρασκευή (29/3).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τ/κ ενημερωτικής ιστοσελίδας «Havadiskibris» η ισχυρή βροχόπτωση, προκάλεσε αλυσιδωτά προβλήματα. Πλημύρισαν σπίτια, δρόμοι έγιναν χείμαρροι, ενώ προκλήθηκαν και άλλες υλικές ζημιές.

Τμήμα του δρόμου των κατεχόμενων Λευκωσίας – Αμμοχώστου έχει κλείσει λόγω της υπερβολικής βροχόπτωσης και η «αστυνομία» ενημερώνει τους οδηγούς να χρησιμοποιούν εναλλακτικούς τρόπους για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Στον δρόμο των κατεχόμενων Λευκωσίας – Κερύνειας, υπάρχει αρκετή ομίχλη ενώ σημειώνεται και βροχόπτωση.

Στην κατεχόμενη Μια Μηλιά λεωφόρος έχει πλημυρίσει έχοντας εγκλωβίσει οχήματα και οδηγούς στο σημείο. Η «πολιτική άμυνα» διασώζει οδηγούς.

Θυμίζουμε ότι στα Κατεχόμενα πριν λίγους μήνες, είχαν θρηνίσει θύματα από την κακοκαιρία που έπληξε ξανά ολόκληρη την Κύπρο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE