Νίκη και «γαλαζοκίτρινο» προβάδισμα για την 3η θέση μετά από… 19 χρόνια!

Νίκη και «γαλαζοκίτρινο» προβάδισμα για την 3η θέση μετά από… 19 χρόνια!

Ένα βήμα από την κατάκτηση της 3ης θέσης, μετά από 19 χρόνια είναι το ΑΠΟΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» αυτή τη φορά κράτησαν την έδρα τους, κερδίζοντας στο «Λευκόθεο» την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0 σετ.

Πλέον, η ομάδα του Λ. Λοϊζου προηγείται 3-2 στις νίκες και υπολείπεται άλλης μιας για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η ομάδα του Γ. Μέλκα καλείται να αντιδράσει τη Δευτέρα 01 Απριλίου στην έδρα της ώστε να ισοφαρίσει στις νίκες και να πάρει παράταση… ζωής.

Σε ένα απόλυτα ισορροπημένο αγώνα το ΑΠΟΕΛ φάνηκε πιο ψύχραιμο στα δυο πρώτα σετ κερδίζοντας 25-22 και 25-23 για να προηγηθεί με 2-0 στη μάχη της 3ης θέσης.

Η μορφή του αγώνα στο τρίτο σετ με το ΑΠΟΕΛ να επιβάλλεται άνετα κερδίζοντας με 25-17 και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΠΟΕΛ (Λ. ΛΟΪΖΟΥ): Κασαμπαλής, Χάλαντα, Χρυσοστόμου, Γεωργίου, Νίκιτιν, Αβερκίου – Λίμπερο: Παντελή.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ (Γ. ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Κοσλόφσκι, Τοντόροβιτς, Καραγιάννης, Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Aντωνίου.

Πηγή: new.volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE