Το ΡΙΚ προχωρεί στον τερματισμό των εμπορικών διαφημίσεων, καταγγέλουν οι συντεχνίες

Το ΡΙΚ προχωρεί στον τερματισμό των εμπορικών διαφημίσεων, καταγγέλουν οι συντεχνίες

Την απόφαση του ΡΙΚ να προχωρήσει στον τερματισμό των εμπορικών διαφημίσεων, καταγγέλλουν οι συντεχνίες του προσωπικού, καλώντας την Βουλή των Αντιπροσώπων να παρέμβει.

 
Σε κοινή τους ανακοίνωση οι Συντεχνίες του ΡΙΚ, ΕΥΡΙΚ-ΟΗΟ-ΣΕΚ, ΣΥΤΥΡΙΚ-ΟΗΟ-ΣΕΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ-ΠΕΟ-ΡΙΚ και Συντεχνία Διευθυντικού Προσωπικού-ΣΥΔΙΠΡΟ, καταγγέλλουν την απόφαση του ΡΙΚ, να προχωρήσει στον τερματισμό των εμπορικών διαφημίσεων, παρά την απόφαση της Βουλής, η οποία ψηφίστηκε σε νόμο (ετήσιος προϋπολογισμός του ΡΙΚ) και καλούν την Βουλή να παρέμβει.
 
Οι Συντεχνίες καλούν «όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα όπως λάβουν τα δέοντα μέτρα για μη τερματισμό των εμπορικών διαφημίσεων στο ΡΙΚ, όπως αυτή αποφασίστηκε κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του ΡΙΚ από την ολομέλεια της Βουλής».
 
 
(ΚΥΠΕ/ΗΦ/ΑΑΡ)
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.