Η αποστολή του Αναστασίου για το «αιώνιο» ντέρμπι – Ποιοι έμειναν εκτός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η αποστολή του Αναστασίου για το «αιώνιο» ντέρμπι – Ποιοι έμειναν εκτός (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Ομόνοιας, ενόψει του Σαββατιάτικου (30/03, 19:00) ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ, για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ του Α΄ γκρουπ.

Μετά το τέλος της σημερινής (29/03) τελευταίας προπόνησης, ο Ελλαδίτης τεχνικός, Γιάννης Αναστασίου, ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία έχουν συμπεριληφθεί 19 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για τον εκτός έδρας αγώνα της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ 30/03, 19:00, ΓΣΠ

Τόμας Μεχίας, Κωνσταντίνος Παναγή, Αλέξανδρος Αντωνίου, Λουκάς Βύντρα, Κρίστιαν Μανρίκε, Μάρκο Μότα, Μίκαελ Γκαφούρ, Γιάννης Κούσουλος, Ραούλ Λοέ, Μαρίνος Τζιωνής, Γιόρντι Γκόμεθ, Άλεξ Σοάρες, Κρις Μόντες, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Δημήτρης Κολοβός, Χάρης Μαυρίας, Αμπντούλ Αντζαγκούν, Νταβίντ Ραμίρεζ, Ματ Νταρμπισάιαρ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοφή, Κατελάρης, Λόρα, Πρέτσε, Ζίβετς, Εντρένα και Φώτη (U19)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

To πρόγραμμα για τη Γενεύη - Ποιοι θα συνοδεύουν τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί το απόγευμα της 16ης Μαρτίου, για τη Γενεύη, όπου κατόπιν πρόσκλησης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών κ. Αντόνιο Γκουτέρες, θα συμμετάσχει στη διευρυμένη Συνάντηση για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE