Στήριξη στο έργο της ΔΕΑ από μέλη της γερμανικής Βουλής

Στήριξη στο έργο της ΔΕΑ από μέλη της γερμανικής Βουλής

Γερμανοί Βουλευτές επανέλαβαν την Παρασκευή 29/3 την μακροχρόνια στήριξη του γερμανικού Κοινοβουλίου (Μπούντεσταγκ) προς τη Διερευνητική Επιτροπή Αγνοουμένων.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΑ, η κοινοβουλευτική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής τον Andrej Hunko, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Γερμανίας-Κύπρου, την Lisa Paus και τον Johannes Schraps επισκέφτηκαν σήμερα το Ανθρωπολογικό εργαστήριο της ΔΕΑ και ενημερώθηκαν από τα τρία μέλη της Διερευνητικής Επιτροπής για την δικοινοτική φύση της ΔΕΑ, τα επιτεύγματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
 
Τα μέλη της ΔΕΑ τόνισαν επίσης ότι καταβάλλονται όλες οι προσπάθειες για εντοπισμό όλων των αγνοουμένων στο νησί, προστίθεται.
 
Η Γερμανία είναι ο πέμπτος μεγαλύτερος δωρητής της ΔΕΑ σε διμερές επίπεδο, καταλήγει η ανακοίνωση.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ Μαρίνος Κλεάνθους σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, αναλύει τα σημερινά δεδομένα στη ΔΗΠΑ, ένα χρόνο μετά τις ευρωεκλογές. Με αφορμή το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, ο Μαρίνος Κλεάνθους, δηλώνει πως η ΔΗΠΑ, έχει προοπτική και πεδίο δράσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE