Εικοσάχρονα Πρατηρίου ESSΟ στην Λάρνακα

Εικοσάχρονα Πρατηρίου ESSΟ στην Λάρνακα

Το πρατήριο Εsso στην Λεωφ. Γιάννου Κρανιδιώτη 34 στην Λάρνακα, γιόρτασε πρόσφατα τα 20 χρόνια επιτυχής λειτουργίας του ανάμεσα σε πλήθος πελατών, υπαλλήλων και συνεργατών της Εταιρείας.

Στο πάρτυ γενεθλίων του πρατηρίου, που ξεκίνησε από τις 08.00 το πρωί και κράτησε μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι, μοιράστηκαν δώρα στους πελάτες όπως δωροκουπόνια για καύσιμα, αλλαγές λαδιού, πλυσίματα αυτοκινήτων, καθαριστικά και αρωματικά αυτοκινήτου ενώ καθ’ όλη την ημέρα προσφέρονταν κεραστικά, ροφήματα, γλυκά και μπαλόνια στα παιδιά.


Η ειδικά διαμορφωμένη κινητή μονάδα της Esso παρείχε Δωρεάν εξετάσεις Πίεσης, Σακχάρου και Χοληστερόλης σε 217 άτομα σαν μέρος του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.


Το ραδιόφωνο Σφαίρα 96.8 μετέδιδε σε ζωντανή σύνδεση την όλη εκδήλωση, μοίραζε χρήσιμες πληροφορίες στους ακροατές για την εξοικονόμηση καυσίμων και τα προηγμένα καύσιμα Synergy.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE