Έκαναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα ήταν ΤΡΕΛΟΙ αν τον έχαναν…

Έκαναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα ήταν ΤΡΕΛΟΙ αν τον έχαναν…

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην… πλήρωνε τους Βέλγους η Ομόνοια, για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Κολοβού. 

Οι διοικούντες του τριφυλλιού έκαναν το αυτονόητο. Μιλάμε για 100 χιλιάρικα κι όχι για μισό εκατομμύριο ευρώ.

Έπιασαν και λίγο στον ύπνο τους δημοσιογράφους οι άνθρωποι του τριφυλλιού, αφού από χτες έστειλαν μήνυμα στην Μέχελεν ότι θα… τους εμβάσουν το ποσό που προνοεί η συμφωνία του Γενάρη.

Τον τελευταίο καιρό, είναι μερικά γεγονότα που «φωνάζουν» ότι ο Παπασταύρου, σιγά-σιγά βάζει σε… άλλα καλούπια την Ομόνοια.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

ΔΗΣΥ: Σε αχαρτογράφητα νερά η νέα εσωκομματική κρίση - Αβέρωφ και Αννίτα απέναντι στην κάλπη του 2028

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός, βρίσκεται ξανά μπροστά σε μια κρίσιμη εσωκομματική δοκιμασία, αυτή τη φορά με φόντο τις Προεδρικές Εκλογές του 2028. Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Αβέρωφ Νεοφύτου και μόλις μία ημέρα αργότερα, η απόφαση της Αννίτας Δημητρίου να διεκδικήσει το χρίσμα του κόμματος, διαμορφώνουν ένα νέο σκηνικό στον ΔΗΣΥ, πριν ακόμη ανοίξει επισήμως η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE