Έκαναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα ήταν ΤΡΕΛΟΙ αν τον έχαναν…

Έκαναν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ, θα ήταν ΤΡΕΛΟΙ αν τον έχαναν…

Θα ήταν μεγάλη έκπληξη να μην… πλήρωνε τους Βέλγους η Ομόνοια, για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του Κολοβού. 

Οι διοικούντες του τριφυλλιού έκαναν το αυτονόητο. Μιλάμε για 100 χιλιάρικα κι όχι για μισό εκατομμύριο ευρώ.

Έπιασαν και λίγο στον ύπνο τους δημοσιογράφους οι άνθρωποι του τριφυλλιού, αφού από χτες έστειλαν μήνυμα στην Μέχελεν ότι θα… τους εμβάσουν το ποσό που προνοεί η συμφωνία του Γενάρη.

Τον τελευταίο καιρό, είναι μερικά γεγονότα που «φωνάζουν» ότι ο Παπασταύρου, σιγά-σιγά βάζει σε… άλλα καλούπια την Ομόνοια.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

ΠτΔ: Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κύπρου σε περιοχή κρίσεων επιβάλλει αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα

Η ευρωπαϊκή ιδιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, σε μια περιοχή παρατεταμένων κρίσεων και ιδιαίτερης γεωστρατηγικής σημασίας, καθιστά ακόμη περισσότερο επιβεβλημένη την αναβαθμισμένη επιχειρησιακή ετοιμότητα της χώρας για ανθρωπιστικές αποστολές, αλλά και για την αντιμετώπιση πολλών άλλων σύγχρονων προκλήσεων, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στην τελετή εγκαινίων του Μουσείου Πολεμικής Δράσης, Ιστορίας και Τιμής του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Πυροβολικού στη Λευκωσία.