Θα επιληφθεί του προβλήματος με τα απεργιακά μέτρα η Υπουργός Μεταφορών

Θα επιληφθεί του προβλήματος με τα απεργιακά μέτρα η Υπουργός Μεταφορών

Η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Βασιλική Αναστασιάδου δήλωσε πως τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τις εταιρείες λεωφορείων  Λευκωσίας και Λάρνακας ώστε να καταστεί δυνατός ο τερματισμός των απεργιακών μέτρων.

«Θα έχουμε συναντήσεις τις επόμενες ώρες με τις εταιρείες για να επιληφθούμε του θέματος», είπε λακωνικά η Υπουργός ερωτηθείσα σχετικά στο πλαίσιο δηλώσεων της στη Βουλή.

Οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕΛ (Λευκωσίας) και Λεωφορεία Λάρνακος «Ζήνωνας» κατήλθαν σε απεργία λόγω της μη έγκαιρη καταβολής της μισθοδοσίας του μηνός Μαρτίου και της καθυστέρησης της καταβολής των εισφορών στο Ταμείο Προνοίας των εργαζομένων στην εταιρεία ΟΣΕΛ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE