Ίντερ: Επιστρέφει σαν… «βρεγμένη γάτα» ο Ικάρντι!

Ίντερ: Επιστρέφει σαν… «βρεγμένη γάτα» ο Ικάρντι!

O Mάουρο Ικάρντι επιστρέφει στις προπονήσεις, ωστόσο αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του για όλα όσα προηγήθηκαν.

Από την περασμένη Πέμπτη, ο Αργεντινός επιθετικός βρισκόταν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για να εντείνει το ατομικό πρόγραμμα, μετά τις αποθεραπείες που ακολουθούσε για τον τραυματισμό που αντιμετώπιζε και το πρωί της Τρίτης ήταν έτοιμος να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, για πρώτη φορά έπειτα από 40 ημέρες.

Ο Ικάρντι αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι κόντρα στη Λάτσιο, ωστόσο, σύμφωνα με την «La Gazzetta dello Sport», ο 26χρονος επιθετικός θα ζητήσει από τους συμπαίκτες του συγγνώμη για όλα όσα προηγήθηκαν και φυσικά για την απουσία του.

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Στη Νέα Υόρκη σήμερα ο Κωνσταντίνος Κόμπος - Συνάντηση με τον Αντόνιο Γκουτέρες για την πενταμερή - Συνεχίζει την τακτική της σιωπής ο Τατάρ

Επίσκεψη αστραπή στη Νέα Υόρκη πραγματοποιεί ο ΥΠΕΞ Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος σήμερα θα έχει συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE