Αναφορά για το μέλλον του Καζού – «Θέλει αλλά δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…»

Αναφορά για το μέλλον του Καζού – «Θέλει αλλά δεν μπορεί ο ΑΠΟΕΛ…»

Αναφορά στο μέλλον του Καζού που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΑΠΟΕΛ, κάνει δημοσίευμα της Βραζιλιάνικης έκδοσης του espn.com.

Δείτε το ΕΔΩ

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Η Σάντος δεν έχει ακόμη επιδιώξει την ανανέωση του συμβολαίου του Καζού, που λήγει τον ερχόμενο Δεκέμβριο.

Ο ποδοσφαιριστής μπορεί να επιστρέψει στην ομάδα και μετά από ένα μήνα, θα έχει πάλι το δικαίωμα να υπογράψει προσύμφωνο με άλλη ομάδα.

Η περίπτωση του εξετάζεται από ομάδες της Βραζιλίας, αλλά και του εξωτερικού.

Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να διατηρήσει τον Καζού στο ρόστερ του, αλλά το γεγονός ότι δεν προκρίθηκε φέτος στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή του Γιουρόπα, έχει πλήξει τον προϋπολογισμό και δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να αγοράσει τον παίκτη, καταβάλλοντας 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Υπάρχει όμως και εναλλακτική λύση για τη Σάντος, για να μη χάσει τον Καζού χωρίς να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Να διαπραγματευτεί την πώληση του με χαμηλότερο ποσό, όμως μέχρι αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει τέτοια συζήτηση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Επίσημο: Έρχονται τα νέα χαρτονομίσματα του ευρώ - Το χρονοδιάγραμμα και όσα πρέπει να ξέρουμε

Τέλος εποχής για τα χαρτονομίσματα του ευρώ που έχουμε στο πορτοφόλι μας, καθώς έρχονται νέα με διαφορετικά μοτίβα μετά τη διενέργεια δημόσιου διαγωνισμού για τον επανασχεδιασμό τους, όπως έχει ανακοινώσει επίσημα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).