«Στέφθηκαν αήττητοι πρωταθλητές και κυπελλούχοι» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

«Στέφθηκαν αήττητοι πρωταθλητές και κυπελλούχοι» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Αφιέρωμα από το γραφείο Τύπου της Ομόνοιας:

«Η φωτογραφία τραβήχτηκε το 1949. Διακρίνονται οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που κατέκτησαν τους πρώτους τίτλους στην ιστορία του Συλλόγου μας. Στέφθηκαν αήττητοι πρωταθλητές και κυπελλούχοι ΚΕΠΟ.

Όρθιοι από αριστερά: Τσιαλής, Κ. Ηρακλείδης, Γερτζανίκ, Λυμπουρής. Στο κέντρο: Ντικράν, Γωγάκης. Καθήμενοι από αριστερά: Κκιλής, Γεωρκάτζιης, Αναγιωτός, Καρυόλου.

Την αγωνιστική περίοδο 1948-49 τίμησαν τη φανέλα με το ιστορικό τριφύλλι οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Κώστας Λυμπουρής, Αγησίλαος Τσιαλής, Ντικράν Μισιριάν, Κκιλής Μπετικιάν, Τάκης Σκαλιώτης, Γεώργιος Γεωρκάτζιης, Χαϊτζάκ Μπαλαντονι, Χαμπής Φιλίππου, Σταύρος Αναγιωτός, Παναγιώτης Ταλιάνος, Σταύρος Ψύλλος, Ρομπέρ, Ανδρέας Καρυόλου, Μίμης Εργατούδης, Κ. Ηρακλείδης, Γωγάκης Καραγιάννης, Γερτζιανίκ Μισιριάν, Ττοουλής, Νίκος Τήλλυρος, Δημητρός, Αντώνης, Ναζάρ και Μιριτζιάν Κιρεμιτζιάν.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Τάκης Σκαλιώτης, ο οποίος είχε πετύχει και χατ-τρικ στον τελικό κυπέλλου. Ακολούθησαν οι Κκιλής Μπετικιάν, Αγησίλαος Τσιαλής, Κώστας Λυμπουρής, Ρομπέρ, Ναζάρ, Ντικράν Μισιριάν, Χαϊτζάκ Μπαλατονι και Γερτζιανίκ Μισιριάν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE