Στιγμιότυπα και δηλώσεις από τη νίκη του Κεραυνού επί της ΑΕΛ στον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Στιγμιότυπα και δηλώσεις από τη νίκη του Κεραυνού επί της ΑΕΛ στον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στον πρώτο αγώνα της σειράς για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, όπου επικράτησε της ΑΕΛ μέσα στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» με 60-40.

Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι και μέχρι το τέλος της α’ περιόδου ήταν μπροστά με 19-13, ενώ στο ημίχρονο το σκορ πήγε στο 36-22.

Παρόμοια ήταν η εικόνα και του γ’ δεκάλεπτου όπου ο Κεραυνός ήταν μπροστά με 49-29. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι «ερυθροκίτρινες» επικράτησαν με 60-40.

Κορυφαία του αγώνα ήταν η Σοφία Θεολόγου με 23 πόντους (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ).

Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό, στις 15:00.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 19-13, 36-22, 49-29, 60-40.

Κεραυνός (Χρίστος Στυλιανίδης): Θεολόγου 23 (2), Ρουσσάκη 5 (1), Ζ. Αθανασίου 10, Κωνσταντίνου 6, Έιβερι 8 (2), Ν. Αθανασίου, Νικολάου, Ζάριτς 4, Κυριάκου, Νικόλα 4.

ΑΕΛ (Γιώργος Παλάλας): Τόρες 19 (2), Παπαδούρη 4, Μαυρουδή 7 (1), Αντωνίου, Όρλοβιτς 7 (1), Λάρκου 3 (1), Παναγιώτου, Σάββα, Στυλιανίδη.

** Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα…

Πηγή: basketball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.

BEST OF TOTHEMAONLINE