Στιγμιότυπα και δηλώσεις από τη νίκη του Κεραυνού επί της ΑΕΛ στον πρώτο τελικό (ΒΙΝΤΕΟ)
28.03.2019 - 18:00
Ο Κεραυνός ήταν ο νικητής στον πρώτο αγώνα της σειράς για την τελική φάση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Γυναικών, όπου επικράτησε της ΑΕΛ μέσα στο στάδιο «Κώστας Παπαέλληνας» με 60-40.
Οι γηπεδούχες ξεκίνησαν πιο καλά το παιχνίδι και μέχρι το τέλος της α’ περιόδου ήταν μπροστά με 19-13, ενώ στο ημίχρονο το σκορ πήγε στο 36-22.
Παρόμοια ήταν η εικόνα και του γ’ δεκάλεπτου όπου ο Κεραυνός ήταν μπροστά με 49-29. Με την ολοκλήρωση του αγώνα οι «ερυθροκίτρινες» επικράτησαν με 60-40.
Κορυφαία του αγώνα ήταν η Σοφία Θεολόγου με 23 πόντους (2 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ).
Ο δεύτερος αγώνας της σειράς θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Μαρτίου στο στάδιο «Νίκος Σολομωνίδης» στη Λεμεσό, στις 15:00.
Ενώ οι ΗΠΑ και το Ιράν προετοιμάζονται για συνομιλίες στο Πακιστάν, το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει τον Λίβανο, όπου στις επιθέσεις της Τετάρτης σκοτώθηκαν πάνω από 300 άνθρωποι, ανάμεσά τους 33 παιδιά. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, οι Ιρανοί διαπραγματευτές έφτασαν στο Ισλαμαμπάντ. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline: