Η ισοπαλία στο Παπ και η παρουσία Χιώτη και Σέρινταν

Η ισοπαλία στο Παπ και η παρουσία Χιώτη και Σέρινταν

Η ισοπαλία στον πρώτο αγώνα με την Ανόρθωση ασφαλώς και αφήνει ανοικτούς τους λογαριασμούς αλλά στο ΓΣΠ με την παρουσία του κόσμου την ερχόμενη εβδομάδα το ΑΠΟΕΛ θα έχει ένα μικρό προβάδισμα κυρίως ψυχολογικό.

Οι γαλαζοκίτρινοι μπορεί να μην κέρδισαν πολλά πράγματα στο γήπεδο χτες αλλά σίγουρα κέρδισαν κάποιους παίκτες. Πρώτος και καλύτερος ο Διονύσης Χιώτης ο οποίος κλήθηκε να αγωνιστεί στην θέση του Πάρτο και με το καλημέρα έκανε μια εξαιρετική επέμβαση στο σουτ του Μάκου. Ο Χιώτης είναι ένας τερματοφύλακας ο οποίος και την εμπειρία έχει αλλά και την γνώση για να βοηθήσει την ομάδα του. Η ασφάλεια που δίνει στους συμπαίκτες του είναι δεδομένη καθώς τόσο ο Αμορίν αλλά και ο Καρλάο δεν έδειξαν σε καμία περίπτωση να χάνουν την ψυχραιμία τους με την αλλαγή στην θέση του τερματοφύλακα.

Πέραν από τον Χιώτη πολύ καλά τα πήγε και ο Σέρινταν ο οποίος έδειξε και θέληση και κινητικότητα αλλά και ήταν επικίνδυνος για την άμυνα της Ανόρθωσης κάτι που ασφαλώς του αυξάνει της πιθανότητες για να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα στον αγώνα του ΓΣΠ.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Ηλεκτρική Διασύνδεση, Βασιλικό και ΑΤΑ: Η Κυβέρνηση δοκιμάζεται στη διαφάνεια και την αξιοπιστία

Σε μια κρίσιμη πολιτική συγκυρία για την Κυπριακή Δημοκρατία, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, προέβη σε δηλώσεις που φωτίζουν τρεις παράλληλες και ιδιαίτερα ευαίσθητες υποθέσεις: Την υπόθεση της ηλεκτρικής διασύνδεσης με την Ελλάδα, το έργο στο Βασιλικό και την επερχόμενη παναπεργία για την ΑΤΑ. Πίσω από τις επίσημες τοποθετήσεις, όμως, αναδεικνύονται ερωτήματα για την πραγματική πολιτική βούληση, τη διοικητική επάρκεια και την αξιοπιστία των θεσμών.