Βαρδής για διαμάχη με Πάολα: «Πρέπει να υποστεί τις συνέπειες» -VIDEO

Βαρδής για διαμάχη με Πάολα: «Πρέπει να υποστεί τις συνέπειες» -VIDEO

Ο Έλληνας καλλιτέχνης μίλησε για την διαμάχη των τελευταίων ημερών σχετικά με το τραγούδι της Πάολα, που όπως δήλωσε πρόκειται για αντιγραφή του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ο λόγος για τον Γιάννη Βαρδή ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» και μεταξύ άλλων μίλησε και για την διαμάχη που έχει με το τραγούδι της Πάολα το οποίο όπως υποστήριξε αφορά αντιγραφή του πατέρα του.

Όπως ισχυρίστηκε πρόκειται για αντιγραφή από τραγούδι του πατέρα του.

«Θεωρώ ότι είναι αντιγραφή, είναι κάτι που ανήκει στον πατέρα μου και δεν θέλω να επιτρέψω σε κανέναν να κάνει κάτι τέτοιο, ούτε τώρα ούτε στο μέλλον. Με την Πάολα δεν έχω μιλήσει και ίσως να έπρεπε κιόλας. Δεν είμαι απλησίαστος, θα μπορούσε να με προσεγγίσει. Επί της ουσίας οριοθετώ, δεν μπορεί κανένας να παρεμβαίνει σε κάτι που ανήκει σε κάποιον άλλο. Έτσι το βλέπω εγώ από τη δική μου πλευρά και από τη στιγμή που κάποιος μπαίνει στο χώρο μου, πρέπει να υποστεί και τις συνέπειες. Θα το φτάσω μέχρι το τέλος», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Μαζί μπορούμε να χτίσουμε μια ισχυρότερη και υγιέστερη Ευρώπη»

Μαζί, μπορούμε να χτίσουμε τα θεμέλια για μια ισχυρότερη, πιο ανθεκτική και υγιέστερη Ευρώπη, σύμφωνα με την ατζέντα για τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης 2030, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του την Πέμπτη, στο 13ο Διεθνές Πολυεπιστημονικό Ιατρικό Συνέδριο (IMBMC), το οποίο πραγματοποιείται μεταξύ 6 και 8 Νοεμβρίου από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και την Ιατρική Σχολή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE