E… Όχι κύριε Φοίβο, οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που φταίνε είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι

E… Όχι κύριε Φοίβο, οι ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ που φταίνε είναι οι ποδοσφαιρόφιλοι

Μίλησε σε ραδιοφωνική εκπομπή χθες ο διευθυντής του ΓΣΠ Φοίβος Κωνσταντινίδης, όπου σχολίασε μεταξύ άλλων την μεγάλη ταλαιπωρία του κόσμου (των εκατοντάδων που πήγαν να βγάλουν κάρτα πριν το παιχνίδι) πριν τον αγώνα της εθνικής με το Βέλγιο. 

Βρήκε την… εύκολη λύση ο κ. Φοίβος, φορτώνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης στον κόσμο.

Διαφωνούμε μαζί του, επειδή οφείλουν οι αρμόδιες υπηρεσίες να προετοιμάζονται κατάλληλα για εξυπηρετούν και να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κόσμου.

Όπως κι ο ίδιος ανάφερε, έχουν περάσει 7-8 μήνες από τότε που εφαρμόστηκε ο νόμος της κάρτας οπαδοί.

Απλώς να του θυμίσουμε, ότι είχαν «πιαστεί αδιάβαστες» οι αρμόδιες υπηρεσίες και σε άλλες περιπτώσεις (σε ένα παιχνίδι ΑΕΛ – Απόλλων κι όχι μόνο), παρόλα αυτά δεν φρόντισαν να διορθώσουν την κατάσταση.

Φυσικά στον τόπο που ζούμε, σπάνια οι αρμόδιοι αναλαμβάνουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί, παρά μόνο τα… φορτώνουν στον Χατζηπετρή!

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE