Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο νικητής της μάχης με τον καρκίνο

Ο Χόνας Γκουτιέρες επέστρεψε υγιής χθες το βράδυ και πάλι στα γήπεδα βγαίνοντας νικητής μετά από την πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Αργεντινός μέσος της Νιούκαστλ είχε τεθεί εκτός μάχης από τον Οκτώβριο του 2013 όταν και διαγνώσθηκε με καρκίνο, αλλά η μεγάλη του αποφασιστικότητα τον βοήθησε να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Χθες βράδυ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και όπως ήταν φυσικό αποθεώθηκε με standing ovation από το Σεντ Τζέιμς Παρκ προκαλώντας συγκίνηση σε όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου. Κατά την είσοδό του ο Κολοτσίνι του έδωσε και το περιβραχιόνιο του αρχηγού

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE