Τραγωδία σε Mall της Αθήνας - Γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο και έπεσε στο κενό

Τραγωδία σε Mall της Αθήνας - Γυναίκα μιλούσε στο τηλέφωνο και έπεσε στο κενό

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την τραγωδία που σημειώθηκε στο γνωστό εμπορικό κέντρο Mall στο Μαρούσι, το βράδυ της Τετάρτης (27/3), όταν μια 40χρονη γυναίκα έπεσε από τον τρίτο όροφο.

Η αστυνομία αναζητά τα αίτια της απίστευτης αυτής τραγωδίας και ήδη έχει ξεκινήσει την ανάλυση του υλικού που έχουν καταγράψει οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Star.gr το υλικό από τις κάμερες δείχνει πως, δευτερόλεπτα πριν από την πτώση της η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο. Ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του τρίτου ορόφου και να βουτά στο κενό.

Το τραγικό αυτό περιστατικό σημειώθηκε στις 20:50 της Τετάρτης. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η αστυνομία διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε και η εταιρεία στην οποία ανήκει το εμπορικό κέντρο:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα (27/3) στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE