Σύλληψη χθες στο Παπαδόπουλος

Σύλληψη χθες στο Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας στον χθεσινό αγώνα Ανόρθωση ΑΠΟΕΛ συνελήφθη ένας 30χρονος για αντίσταση κατά των αρχών

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση πρόσωπο ηλικίας 30 χρόνων για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με τα πιο πάνω αδικήματα.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω πρόσωπο είχε παρουσιαστεί στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΕΛ. Αυτός ζητούσε επίμονα να εισέλθει στο στάδιο χωρίς όμως να είναι κάτοχος εισιτηρίου και άρχισε να διαμαρτύρεται. Οι επιτηρητές ζήτησαν τη βοήθεια των επί καθήκοντι αστυνομικών για την απομάκρυνσή του, πράγμα που έγινε.

Μετά από πάροδο λίγων λεπτών, ο 30χρονος επέστρεψε έχοντας στην κατοχή του εισιτήριο και αφού το επέδειξε στους επιτηρητές, προχώρησε προς τον χώρο ελέγχου των φιλάθλων. Αμέσως, αυτός φέρεται να άρχισε να εξυβρίζει τους αστυνομικούς και συνελήφθη αφού χρησιμοποιήθηκε η ανάλογη βία, λόγω της αντίστασης που προέβαλε.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου όπου τέθηκε υπό κράτηση.

Πανίκος Θεοδοσίου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Τραγωδία στη Λεμεσό: Στο μικροσκόπιο οι οικονομικές διαφορές του ζευγαριού – Σε κρίσιμη κατάσταση η 46χρονη μετά τα πυρά του συζύγου της

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία από την πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στα Πολεμίδια, με έναν 55χρονο Αστυνομικό αστυνομικό να πυροβολεί με το υπηρεσιακό του όπλο την 46χρονη σύζυγο του και στη συνέχεια να βάζει τέρμα στη ζωή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE