ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανεργοι εργοδοτήθηκαν από τον Δήμο για οδοκαθαρισμό

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανεργοι εργοδοτήθηκαν από τον Δήμο για οδοκαθαρισμό

Ανεργοι πολίτες εργοδοτήθηκαν από τον Δήμο Λάρνακας για οδοκαθαρισμό συγκεκριμένων περιοχή της πόλης.


Σε γραπτή ανακοίνωση του ο Δήμος Λάρνακας αναφέρει ότι «με σκοπό την αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη καθαριότητα σε περιοχές της πόλης στις οποίες δεν γινόταν επαρκής οδοκαθαρισμός, ενίσχυσε το συνεργείο του Τμήματος Καθαριότητας με 6 άτομα από τις λίστες ανέργων, για τον οδοκαθαρισμό των συγκεκριμένων περιοχών».
 
Οι περιοχές αυτές είναι του Αγίου Ιωάννη Θεολόγου, του κτηματολογίου Λάρνακας μέχρι την περιοχή Διυλιστηρίων, Σιάντωνα και Λεωφόρου Στρατηγού Τιμάγια, γραφεία ΑΗΚ και περιοχή εκκλησιάς Αγίου Γεωργίου Μακρή, εκκλησίας Αγίου Νικολάου με Λεωφόρο Θεσσαλονίκης και Λεωφόρου Ελευθερίας μέχρι την εκκλησία Φανερωμένης.
 
Η συγκεκριμένη δράση, αναφέρει, εντάσσεσαι στα πλαίσια της προσπάθειας του Δήμου Λάρνακας για βελτίωση των συνθηκών καθημερινής διαβίωσης αλλά και ευπρεπισμού της πόλης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Πότε διαλύεται η Βουλή - Δεν έχουν εγγραφεί στον εκλογικό κατάλογο 160.094 πολίτες

Συνολικά 160.094 Κύπριοι πολίτες άνω των 18 ετών, δεν έχουν εγγραφεί μέχρι στιγμής στον εκλογικό κατάλογο, ενώ για στις ηλικίες 18-25 το ποσοστό των μη εγγεγραμμένων ανέρχεται στο 52,06% σύμφωνα με τα στοιχεία από το Σύστημα Αρχείου Πληθυσμού, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εσωτερικών, Ελλίκος Ηλία, την Παρασκευή.

BEST OF TOTHEMAONLINE