Η… μοναξιά της κορυφής περνά από τη Λεμεσό

Η… μοναξιά της κορυφής περνά από τη Λεμεσό

Στην επίσημη της ιστοσελίδα η Ομόνοια αναφέρει:

«Στη Λεμεσό ταξιδεύει αυτό το Σάββατο η πρωτοπόρος ΟΜΟΝΟΙΑ U14 για να αντιμετωπίσει τον Άρη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα, θέλει άλλο ένα τρίποντο που θα του επιτρέψει να παραμείνει στην κορυφή και να αυξήσει τη διαφορά από τις πιο κάτω ομάδες.

Ο εκτός έδρας αγώνας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ U14 με αντίπαλο τον Άρη, θα γίνει το Σάββατο στις 10:00, στο βοηθητικό γήπεδο «Κωστάκης Χριστοφόρου» στα Πολεμίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE