Πλέον είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τον Παπασταύρου…

Πλέον είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για τον Παπασταύρου…

Xτες το πρωί, γράφαμε ΕΔΩ στη στήλη, ότι αξίζει τα 100 χιλιάρικα ο Δημήτρης Κολοβός, τα οποία θα πρέπει να πληρώσει η Ομόνοια, για να πάρει τα δικαιώματα του από τη Βελγική Μαλίν. 

Πάλι καλά που η διοίκηση Παπασταύρου, έβαλε ρήτρα τον Γενάρη, για να τον κάμει δικό της με ελευθέρα τον Ελλαδίτη επιθετικό.

Το κασέ του ανέβηκε, μετά το χρυσό γκολ, με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδος, μέσα στη Βοσνία.

Περιττό να πούμε, ότι αποτελεί ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ πλέον για τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να κάμει το έμβασμα τον λογαριασμό του Βελγικού συλλόγου, για να κρατήσει τον παίχτη στο «Ηλίας Πούλλος» για τα επόμενα χρόνια.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Λετυμπιώτης για παναπεργία: «Δεν έχει όφελος προς την οικονομία... Θέτει σε δοκιμασία το πνεύμα συνεργασίας»

Για την στάση της Κυβέρνησης αναφορικά με την παναπεργία που προκήρυξαν οι συντεχνίες για το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ), μίλησε o Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.