Στις 374.299 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την 'υπουργό εσωτερικών'

Στις 374.299 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την 'υπουργό εσωτερικών'

Η "υπουργός εσωτερικών" στα κατεχόμενα, Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς, δήλωσε πως ο πληθυσμός εκεί φθάνει στα 374 299 άτομα, από τα οποία 252.497 είναι "υπήκοοι" του ψευδοκράτους και 121.802 έχουν "έγκυρες άδειες διαμονής".


Το θέμα του πληθυσμού συζητήθηκε σήμερα κατά διάρκεια συνεδρίας της "βουλής".

Ο βουλευτής του ΚΕΕ Ναζίμ Τσαβούσογλου δήλωσε πως υπήρχαν παρατηρητές των Ηνωμένων Εθνών κατά τη διάρκεια της απογραφής πληθυσμού στις 4 Δεκεμβρίου 2011 και σύμφωνα με αυτήν ο πληθυσμός ήταν στις 295 χιλιάδες.

Είπε πως η "κυβέρνηση" είχε ανακοινώσει ότι θα γίνει άλλη απογραφή το 2018 κάτι που δεν έγινε, επικρίνοντας την "κυβέρνηση" ότι έδωσε διαφορετικούς αριθμούς σε ό,τι αφορά τον πληθυσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Κλειδώνουν συμμαχίες για τη Βουλή – Το παρασκήνιο Αννίτας και Νικόλα, το κεντροδεξιό μπλοκ και οι νέες ισορροπίες

Η μάχη για την Προεδρία της Βουλής εξελίσσεται ήδη στο πρώτο μεγάλο πολιτικό τεστ μετά τις βουλευτικές εκλογές, με τις διεργασίες να εντείνονται καθημερινά και τα κόμματα να επιχειρούν να διαμορφώσουν πλειοψηφίες που θα καθορίσουν όχι μόνο το αποτέλεσμα της 4ης Ιουνίου, αλλά και τη συνολική λειτουργία της νέας Βουλής τα επόμενα πέντε χρόνια.

BEST OF TOTHEMAONLINE