Παρουσία Τουσκ και Γιούνκερ η συζήτηση για το Brexit στο Ευρωκοινοβούλιο

Παρουσία Τουσκ και Γιούνκερ η συζήτηση για το Brexit  στο Ευρωκοινοβούλιο

Στις 10 το πρωί (ώρα Κύπρου)της Τετάρτης 27/3 θα συζητηθεί στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το θέμα του Brexit στην παρουσία του Προέδρου του Συμβουλίου, Ντόναλντ Τουσκ και του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

 
Την Ολομέλεια θα απασχολήσουν τα συμπεράσματα της εαρινής συνόδου των αρχηγών των κρατών μελών της ΕΕ που έγινε την περασμένη εβδομάδα και επικεντρώθηκε στην ενίσχυση της οικονομίας, στην κλιματική αλλαγή, στις σχέσεις της ΕΕ με την Κίνα, καθώς και στην καταπολέμηση της απο-πληροφόρησης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE