ΚΥΠΡΟΣ: Άνοδος επτά σεντ στις τιμές των καυσίμων

ΚΥΠΡΟΣ: Άνοδος επτά σεντ στις τιμές των καυσίμων

Στα έξι με επτά σεντ κυμαίνεται η άνοδος στις τιμές των καυσίμων και όπως ενημερώθηκε η Επιτροπή Εμπορίου της Βουλής δεν διαφαίνεται αισχροκέρδεια και ούτε δικαιολογείται παρέμβαση για πλαφόν.

Βουλευτές θεωρούν ότι η μείωση που επήλθε στον φόρο κατανάλωσης με ψήφιση της Βουλής πρόσφατα, έχει εξανεμιστεί και οι καταναλωτές δεν την έχουν νοιώσει στις τσέπες τους.

Η συζήτηση για την αύξηση στις τιμές των καυσίμων και οι επιπτώσεις στην οικονομία συζητήθηκαν ύστερα από πρόταση του βουλευτή της ΕΔΕΚ Ηλία Μυριάνθους.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανδρέας Κυπριανού ανέφερε πως δεν διαπιστώθηκε αισχροκέρδεια και ότι από το Υπουργείο Εμπορίου λέχθηκε στη συνεδρίαση ότι οι έλεγχοι συνεχίζονται.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Τέλος στις «ανεξέλεγκτες» ξένες επενδύσεις – Τι προβλέπει το νέο πλαίσιο που έρχεται στη Βουλή

Με ευρεία συναίνεση κομμάτων ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής η συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τον έλεγχο των άμεσων ξένων επενδύσεων, το οποίο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ολομέλεια σε τρεις εβδομάδες.

BEST OF TOTHEMAONLINE