Τα έκαναν μαντάρα πιλότοι της British Airways – Προσγειώθηκαν Σκωτία αντί Γερμανία

Τα έκαναν μαντάρα πιλότοι της British Airways – Προσγειώθηκαν Σκωτία αντί Γερμανία

Η British Airways αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από δεκάδες επιβάτες της, αφού αεροσκάφος που θα πραγματοποιούσε μια υποτίθεται σύντομη πτήση από το Λονδίνο στο Ντίσελντορφ κατέληξε στο Εδιμβούργο, 965 χιλιόμετρα μακριά, προφανώς λόγω σφάλματος του πληρώματος.

Το πλήρωμα χρησιμοποίησε λάθος σχέδιο πτήσης: αντί να ακολουθήσει πορεία προς τον Ρήνο, πέταξε προς την αντίθετη κατεύθυνση, ως την πρωτεύουσα της Σκοτίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE