Να ΜΑΘΕΙ από το πρώτο του…

Να ΜΑΘΕΙ από το πρώτο του…

Ο Γιάννης Αναστασίου έζησε το πρώτο του Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ στις 16 Δεκεμβρίου 2018.

Ο προπονητής των «τριφυλλοφόρων» είδε τότε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0 και μέσα σε λίγα λεπτά ο Τάμαρι με ένα προσωπικό του σόου να το γυρίζει τούμπα υπέρ της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή τη φορά καλείται να μάθει από το πάθημα ο Αναστασίου, να του γίνει μάθημα και να διεκδικήσει το τρίποντο απέναντι στο συγκρότημα του Πάολο Τραμετσάνι. Το παιχνίδι είναι για την 4η αγωνιστική των play off και είναι ορισμένο για τις 30 Μαρτίου (19:00).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

«Υπαρξιακή απειλή για την Κυπριακή Δημοκρατία» – Προειδοποίηση Κόμπου για τη νέα Τουρκία

Σήμερα έχουμε απέναντί μας έναν αντίπαλο, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Τουρκία των προηγούμενων ετών, δήλωσε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά την παρουσίαση την Παρασκευή του προϋπολογισμού του Υπουργείου στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα πως βρισκόμαστε υπό υπαρξιακή απειλή και από την Κυπριακή Δημοκρατία υπάρχει καθημερινή προσπάθεια αντιμετώπισης της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE