Να ΜΑΘΕΙ από το πρώτο του…

Να ΜΑΘΕΙ από το πρώτο του…

Ο Γιάννης Αναστασίου έζησε το πρώτο του Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ στις 16 Δεκεμβρίου 2018.

Ο προπονητής των «τριφυλλοφόρων» είδε τότε την ομάδα του να κερδίζει με 1-0 και μέσα σε λίγα λεπτά ο Τάμαρι με ένα προσωπικό του σόου να το γυρίζει τούμπα υπέρ της ομάδας του ΑΠΟΕΛ.

Αυτή τη φορά καλείται να μάθει από το πάθημα ο Αναστασίου, να του γίνει μάθημα και να διεκδικήσει το τρίποντο απέναντι στο συγκρότημα του Πάολο Τραμετσάνι. Το παιχνίδι είναι για την 4η αγωνιστική των play off και είναι ορισμένο για τις 30 Μαρτίου (19:00).

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»

VIDEO - Παναπεργία: Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις - «Ξεχύθηκε» στους δρόμους ο κόσμος - «Κάτω τα χέρια από την ΑΤΑ»

Ξεκίνησαν οι επαρχιακές συγκεντρώσεις που πραγματοποιούνται κατά την διάρκεια της παναπεργίας των συντεχνιών για την ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE