Προτάθηκε ο Γιόχανσον

Προτάθηκε ο Γιόχανσον

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο διεθνής Αμερικανός ποδοσφαιριστής Άρον Γιόχανσον της Βέρντερ Βρέμης.

Ο έμπειρος επιθετικός βλέπει το συμβόλαιό του με την γερμανική ομάδα να λήγει το καλοκαίρι και την παραμονή του να είναι κάτι παραπάνω από αβέβαιη.

Ο λόγος είναι οι συχνοί τραυματισμοί του. Ο 28χρονος επιθετικός, παρά τα καλά νούμερα που έχει κάνει στην καριέρα του (87 γκολ + 21 ασίστ σε 248 παιχνίδια σε ομάδες και Εθνική) είναι ιδιαίτερα ευπαθής στους τραυματισμούς με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια στα πιτς.

Για αυτό το λόγο, παρόλο του ότι προτάθηκε στο “τριφύλλι” (όπως και το 2017 και το 2015) θεωρείται απίθανο το να προχωρήσει η μεταγραφή του.

Πηγή: www.newspao.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.