Μας κάνουν πλάκα; Δείτε τι γεύση παγωτού ετοιμάζεται να βγει στην αγορά!

Μας κάνουν πλάκα; Δείτε τι γεύση παγωτού ετοιμάζεται να βγει στην αγορά!

Όλα τα περιμέναμε να το δούμε. Αυτό που ετοιμάζει όμως η πασίγνωστη εταιρεία παγωτών, είναι πραγματικά πρωτότυπο και μοναδικό!

Πρόκειται για την γνωστή εταιρεία Ben&Jerry's της οποίας οι υπεύθυνοι και ιδρυτές, παραδέχτηκαν πρόσφατα, πως έχουν κάνει χρήση μαριχουάνας στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα οι Ben Cohen και Jerry Greenfield, εμφανίστηκαν σε ζωντανή εκπομπή της Huffington Post όπου μίλησαν για την εταιρεία τους.

Όταν έγινε σχόλιο μέσω διαδικτύου, πως θα έπρεπε να φτιάξουν παγωτό γεύση με μαριχουάνα, στις πόλεις που είναι νόμιμο, ο Ben αποκρίθηκε: "Λογικό μου ακούγεται. Συνδυάζεις τις απολαύσεις σου"!

Στην συνέχεια ο Jerry πήρε τον λόγο: "Ο Ben και εγώ, έχουμε εμπειρίες από ουσίες στο παρελθόν και πιστεύω πως η νομιμοποίηση της μαριχουάνας, θα ήταν κάτι υπέροχο. Σε ότι αφορά μία τέτοια γεύση, εάν η απόφαση ήταν αποκλειστικά στο χέρι μου, θα το έκανα"!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Τρίτος χρόνος διακυβέρνησης Νίκου Χριστοδουλίδη - Οι προκλήσεις και το δύσκολο περιβάλλον στις σχέσεις με τα συγκυβερνώντα κόμματα

Στις 28 Φεβρουαρίου συμπληρώθηκαν δύο χρόνια αφότου ανέλαβε τα ηνία του κράτους, ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Με το σύνθημα τότε, για πάταξη της διαφθοράς, τη διαφάνεια και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, διαπραγματεύεται με ένα ποικίλο και δύσκολο πολιτικό σκηνικό, έχοντας να αντιμετωπίσει πολλές προκλήσεις, από τη λύση του κυπριακού, μέχρι τις οικονομικές δυσκολίες και τις περιβαλλοντικές ανησυχίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE