ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Με θλάση στον νεφρό και το συκώτι ο 21χρονος οδηγός

ΠΑΦΟΣ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Με θλάση στον νεφρό και το συκώτι ο 21χρονος οδηγός

Ο τραυματισμός δύο νεαρών είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος στην Πάφο.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε στη 01:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας (25/03) όταν το όχημα με οδηγό 21χρονο και συνοδηγό 16χρονο, κινείτο επί της οδού Λαπήθου στην Πάφο.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί προς τα αριστερά και στην συνέχεια να συγκρουστεί σε δέντρο .

Από τη σύγκρουση τα δύο πρόσωπα τραυματίστηκαν και  διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.


Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 21χρονος υπέστη θλαστικά τραύματα στα χείλη, στην κεφαλή καθώς και θλάση στον νεφρό και το συκώτι.

Ο 16χρονος τραυματίστηκε στα γόνατα και στο αριστερό χέρι.

Οι δυο νεαροί κρατήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου για νοσηλεία.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE