Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη διασωληνωμένος

Η πρώτη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη διασωληνωμένος

Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας βρίσκεται, από το βράδυ της Παρασκευής (22/03) ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος, μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αλλά χωρίς να εξηγήσει τι του συνέβη.

Μάλιστα, μετά τη ολοκλήρωση της επέμβασης, ο ίδιος θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση της υγείας του, αλλά και πάλι χωρίς να αποκαλύψει τον λόγο που χρειάστηκε να χειρουργηθεί.

Έτσι, δημοσίευσε στα InstaStories του μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τους καλούς του φίλους Νίκο Αναδιώτη και Γιώργο Κατσινόπουλο, οι οποίοι βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Πρόκειται για μια selfie, στην οποία απεικονίζεται εκείνος διασωληνωμένος στο κρεβάτι και δίπλα του οι κολλητοί του να κάνουν αστείες γκριμάτσες.

«Εντάξει, ξύπνησα την γλιτώσατε κουφάλες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.