Άλλη... Κύπρος στο β΄ μέρος απέναντι στο Βέλγιο (0-2)

Άλλη... Κύπρος στο β΄ μέρος απέναντι στο Βέλγιο (0-2)

Με πολλά υποσχόμενη εμφάνιση ολοκλήρωσε τον αγώνα της με το Βέλγιο η Κύπρος. Μπορεί να μπήκε φοβισμένα στο παιχνίδι, αλλά στην επανάληψη είδαμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αγγίζει το γκολ στο 89΄.

Είναι ενδεικτικό ότι η Κύπρος με το παιχνίδι της στο β΄ μέρος κατάφερε να σαρώσει σε έναν στατιστικό τομέα τους Βέλγους. Συγκεκριμένα η Κύπρος είχε 7 φάουλ εναντίον στο 90λεπτο έναντι 18 των Βέλγων. Ο πίνακας που παρουσιάζουμε πιο κάτω είναι ενδεικτικός.

Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε το Βέλγιο να κερδίζει με 0-2 την Εθνική μας. Τα γκολ ο Αζάρ στο 10′ και ο Μπατσουαγί στο 18′.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν από την αρχή ότι δεν έχουν όρεξη για αστεία και να χάσουν βαθμούς, έπιασαν από τον λαιμό την Κύπρο και στο 10ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία και τελικό αποδέκτη τον Αζάρ, ο άσος της Τσέλσι με σουτ εντός περιοχής έκανε το 0-1.

Η συνέχεια βρήκε το Βέλγιο να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ το οποίο ήρθε στο 18′. Κίνηση πίσω από την άμυνα ο Μπατσουαγί που πέρασε και τον Πάρντο και προ κενής εστίας έκανε το 0-2.

Η Κύπρος μπορεί να έδειχνε φοβισμένη στο α΄μέρος, ωστόσο, άλλαξε εντελώς την εικόνα της στο β΄ ημίχρονο. Η Κύπρος αμυνόταν με καθαρό μυαλό ενώ άρχισε σταδιακά να προσπαθεί να εκδηλώσει επιθετικές προσπάθειες.

Μάλιστα στο 89΄ ο Λαΐφης με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Σπόλιαριτς από δεξιά άγγιξε το 1-2.

Διαβάστε το σχολιασμό για το α΄ μέρος ΕΔΩ

Για ενημέρωση από λεπτό σε λεπτό ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE