Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Το Κόμμα, με σημερινή ανακοίνωσή του, καταδικάζει τις τελευταίες δηλώσεις και τοποθετήσεις του κ. Χαμπουλλά «με τις οποίες στην ουσία προτρέπει τους πολίτες αυτής της χώρας να χρησιμοποιούν βία», προσθέτοντας ότι τέτοιες δηλώσεις από πολιτικά πρόσωπα δεν έχουν θέση σε μια χώρα με δημοκρατικό πολίτευμα. «Σε καμία περίπτωση ο οποιοσδήποτε πολίτης , και πόσο μάλλον ένας πρώην βουλευτής, δεν έχει το δικαίωμα να προτρέπει ή να ωθεί τους πολίτες σε πράξεις βίας» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Ο ακτιβισμός για τον οποίο εκφράστηκε ο κ. Χαμπουλλάς με αποτρόπαιο και καταδικαστέο τρόπο, έχει ένα μεγάλο φάσμα το οποίο δεν περιορίζεται μόνο στο τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα που αφορά τα ζώα αλλά και σε ακτιβιστές όλων των κατηγοριών που σκοπό έχουν να αφυπνίσουν τους πολίτες και να τους προβληματίσουν για το μέλλον του τόπου», καταλήγει η ανακοίνωση.
(ΚΥΠΕ/ΓΜΙ)
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις