Δεν καταλαβαίνει ούτε από… βροχή ο κόσμος της Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δεν καταλαβαίνει ούτε από… βροχή ο κόσμος της Ομόνοιας! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας, η Ομόνοια Ψευδά νίκησε στην έδρα της με 2-1 την Ολυμπιάδα Λυμπιών στο γειτονικό ντέρμπι και παρέμεινε στην κορυφή μαζί με το Διγενή Μόρφου που έχουν από 54 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Ξυλοτύμπου με 51 βαθμούς.

Ο κόσμος της Ομόνοιας έδωσε δυναμικό παρών (παρά τον βροχερό καιρό) σε ένα ακόμη παιχνίδι και περιμένει εκτός από την άνοδο στη Β΄ κατηγορία που έχει «κλειδώσει», να πανηγυρίσει και την κατάκτηση του τίτλου!

Δείτε φωτογραφία από την εξέδρα της Ομόνοιας Ψευδά στο σημερινό ματς:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Κ. Λετυμπιώτης: «Δεν υπάρχει πρόβλημα» για GSI - Το χρονοδιάγραμμα και η βιωσιμότητα – Αισιοδοξία για ΑΤΑ

Τις εξελίξεις γύρω από το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου – Ελλάδας, τις σχέσεις Λευκωσίας – Αθήνας, αλλά και το ζήτημα της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) σχολίασε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, φιλοξενούμενος στη μεσημβρινή ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE