Θρήνος στην Ελλάδα– Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Θρήνος στην Ελλάδα– Δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Ένα θανατηφόρο τροχαίο βύθισε στο πένθος την Αίγινα και πιο συγκεκριμένα την περιοχή Κάτω Μαραθώνα, την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Οι δύο νέοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα το οποίο προσέκρουσε άγνωστο κάτω από ποιες συνθήκες πάνω στις προστατευτικές μπάρες στην γέφυρα της εκβολής του Βιρού, από την πλευρά που βρίσκεται προς την χερσαία ζώνη.

Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσε όχημα του Αστυνομικού Τμήματος και δύο ασθενοφόρα από το Κέντρο Υγείας Αίγινας. Επίσης στο σημείο του ατυχήματος πήγε όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Στο Κέντρο Υγείας Αίγινας που μεταφέρθηκαν οι δύο νέοι διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE