ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να τους έδωσε 3.500 ευρώ και ζητούσε 40.000 - Υπό πενθήμερη κράτηση ο 36χρονος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φέρεται να τους έδωσε 3.500 ευρώ και ζητούσε 40.000 - Υπό πενθήμερη κράτηση ο 36χρονος

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε την Κυριακή (24/03) το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εναντίον 36χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση τοκογλυφίας, αισχροκέρδειας, εκβίασης, απαίτησης χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης.

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε την Παρασκευή (22/03) στην Αστυνομία από 35χρονη και 38χρονο, ο 36χρονος τους ζητούσε συνεχώς χρήματα για προηγούμενο οφειλόμενο ποσό ύψους 3.500 ευρώ που τους είχε δώσει.

Σύμφωνα με τους παραπονούμενους, ο 36χρονος τους ζητούσε να του επιστρέψουν το ποσό των 40.000 ευρώ με την πάροδο ενός χρόνου, ενώ αυτοί μέχρι στιγμής του έδωσαν 24.000 ευρώ. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Χριστοδουλίδης: Στο πλαίσιο ΜΟΕ θα θέσει το θέμα αγνοουμένων σε Τουρκία

Τα προβλήματα σε σχέση με την εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων θα θέσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ως μέτρο οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) στην Τουρκία, ανέφεραν οι Πρόεδροι της Πανελλήνιας Επιτροπής Γονέων και Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων Κυπριακής Τραγωδίας, Μαρία Καλμπουρτζή, και της Παγκύπριας Οργάνωσης Συγγενών Αδήλωτων Αιχμαλώτων και Αγνοουμένων, Νίκος Σεργίδης, έπειτα από συνάντηση μαζί του στο Προεδρικό Μέγαρο τη Δευτέρα το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE