Στους 446 ανήλθαν οι νεκροί στην Μοζαμβίκη από τον ισχυρό κυκλώνα Ιντάι

Στους 446 ανήλθαν οι νεκροί στην Μοζαμβίκη από τον ισχυρό κυκλώνα Ιντάι

Ο αριθμός των νεκρών από τον ισχυρό κυκλώνα Ιντάι που σάρωσε τη Μοζαμβίκη ανήλθε σε 446 από 417, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε σήμερα ο Υπουργός Περιβάλλοντος Σέλσο Κορέια, προσθέτοντας ότι 531.000 άνθρωποι επλήγησαν από την καταστροφή.


Ο κυκλώνας Ιντάι που σάρωσε την πόλη λιμάνι Μπέιρα της Μοζαμβίκης με άνεμους που έφθαναν τα 170 χιλιόμετρα την ώρα, κατευθύνθηκε στη συνέχεια προς τη Ζιμπάμπουε και το Μαλάουι, καταστρέφοντας κτίρια και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Πάει Καναδά για προσέλκυση επενδύσεων ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Αναλυτικά το πρόγραμμα επαφών

Στο πλαίσιο της εκστρατείας για την ενίσχυση της διεθνούς εικόνας της Κυπριακής Δημοκρατίας ως αξιόπιστου και ελκυστικού επενδυτικού προορισμού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί σήμερα το πρωί για το Τορόντο του Καναδά.

BEST OF TOTHEMAONLINE