ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία- Νέα μεγάλη εκστρατεία

ΚΥΠΡΟΣ: Βγαίνει στους δρόμους η Αστυνομία- Νέα μεγάλη εκστρατεία

Η Αστυνομία συνεχίζοντας τις προσπάθειες της για πρόληψη και μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, πραγματοποιεί από αύριο Δευτέρα 25 Μαρτίου, μέχρι και την Κυριακή 31 Μαρτίου, 2019, την πρώτη για φέτος παγκύπρια εκστρατεία ελέγχου μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην αποτροπή των αδικημάτων όπως η επικίνδυνη οδήγηση, η μη χρήση προστατευτικού κράνους, η παραβίαση του ορίου ταχύτητας και η οδήγηση χωρίς άδεια οδήγησης.

Σημειώνεται ότι,  κατά την περίοδο 2014 - 2018, ποσοστό 52.05% των νεκρών μοτοσικλετιστών/μοτοποδηλατιστών σε οδικές συγκρούσεις, δεν έφεραν προστατευτικό κράνος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

 Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Το ευχαριστώ του Ζελένσκι σε ηγέτες ΕΕ

Άτυπη Σύνοδος: Αρχή με το Δείπνο Εργασίας – Το ευχαριστώ του Ζελένσκι σε ηγέτες ΕΕ

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται η Άτυπη Σύνοδος των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Οι Αρχηγοί απόψε συμμετείχαν σε Δείπνο Εργασίας ενώ προηγουμένως είχε πραγματοποιηθεί ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας. Ζωντανά όλες οι εξελίξεις από το ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE