ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις μέρες στο κελί 17χρονος- «Ψευτομαγκιές» και ουσίες

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τέσσερις μέρες στο κελί 17χρονος- «Ψευτομαγκιές» και ουσίες

Υπό τετραήμερη κράτηση 17χρονος σχετικά με υπόθεση οχλαγωγίας κ.λπ.

Διάταγμα τετραήμερης κράτησης εξέδωσε το Σάββατο 23/3 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εναντίον 17χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, παράνομης κατοχής ναρκωτικών, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, κοινής επίθεσης και παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Συγκεκριμένα, 35 λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε περιοχή της επαρχίας Λευκωσίας, μετά από πληροφορία ότι σε ανοιχτό χώρο υπήρχε εστία πυρκαγιάς. Στο σημείο βρίσκονταν νεαρά πρόσωπα που φώναζαν και έριχναν κροτίδες και με την άφιξη των μελών της Αστυνομίας τράπηκαν σε φυγή.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν ο Αστυνομικός Σταθμός Λατσιών και η ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Λευκωσίας).

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

ΠτΔ πριν τη Σύνοδο Κορυφής: «Είναι ώρα των αποφάσεων - Σημαντικές οι αναφορές στη βάση λύσης του Κυπριακού»

Προσερχόμενος την Πέμπτη το πρωί στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο πριν την ανάληψη της Κυπριακής Προεδρίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης δήλωσε ότι «είναι η ώρα των αποφάσεων σε όλα τα θέματα", σημειώνοντας πως  το θέμα της Ουκρανίας είναι αυτό που θα κυριαρχήσει. Εξέφρασε ακόμη την ελπίδα ότι "απόψε θα βγούμε ακόμα πιο ενωμένοι».

BEST OF TOTHEMAONLINE