Νέος προπονητής της Δόξας ο Νίκος Ανδρέου

Νέος προπονητής της Δόξας ο Νίκος Ανδρέου

Η Δόξα γυρίζει σελίδα και θα πορευθεί με τον Νίκο Ανδρέου στην τεχνική της ηγεσία μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δοικητικό Συμβούλιο της Δόξας Κατωκοπιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κύπριο προπονητή κ. Νίκο Ανδρέου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου μας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2014/2015.

Ευχόμαστε στον κ. Ανδρέου κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει σε μια κρίσιμη περίοδο για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE